Навигация > Блог

| Подписаться на RSS

Интересно о программах

Як користуватися ArtMoney Как пользоваться ArtMoney У цьому огляді ми розповімо вам про те, як користуватися програмою ArtMoney. З її допомогою можна підвищити, знизити або «заморозити» будь-які значення, наприклад, кількість патронів, ігрової валюти або рівень здоров'я. Але дана програма працює тільки з тими іграшками, які встановлені на комп'ютері. В онлайн-іграх вона безсила, так як в цьому випадку числові значення зберігаються на віддалених серверах, до яких ArtMoney не має доступу. Читайте повний огляд на нашому сайті.

Як видалити стартову сторінку Webalta? Как удалить стартовую страницу Webalta? Багато користувачів інтернету стикаються з проблемою про те, як видалити зі свого браузера стартову сторінку home.webalta.ru. Ця сторінка, як правило, вбудовується в один з найпопулярніших браузерів Google Chrome . Тут ми розповімо про те, як від неї позбутися.




Возможности программ от Googlechrome

как убрать рекламу в utorrent Как отключить рекламу в uTorrent Кому не надоела бесконечная реклама в программе uTorrent? Смотрим, как ее убрать окончательно и бесповоротно!

Безкоштовний Друг Навколо тепер і для комп'ютера Бесплатный Друг Вокруг теперь и для компьютера Друг навколо - Це унікальне додаток, яке тепер пропонується і для комп'ютера, об'єднало в собі найкраще з соціальних мереж і програм для глобального спілкування, таких як, наприклад, icq. З його допомогою можна спілкуватися з друзями в текстовому режимі, оновлювати свої статуси, дарувати віртуальні подарунки, ставити лайки, завантажувати фотографії і багато іншого. Додаток працює як на комп'ютері, так і на смартфонах (iPhone, Android, Windows Mobile). Програма безкоштовна для скачування. Для її установки, як і в звичайних соціальних мережах, потрібно зареєструватися.